Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

η Μεγάλη Ανακάλυψη της χιλιετίας Otikatsi


Η Μεγάλη Ανακάλυψη της φυλής Otikatsi άρχισε απο την προηγούμενη χιλιετία, μόνο που τότε οι φύλαρχοι Otikatsi αντιδρούσαν σφόδρα και καταδίκαζαν τις ανασκαφές που έκαναν δειλά δειλά οι σοφοί της εποχής, οπως π.χ. ο δικός μας Εμπειρίκος, που δεν ήταν καθόλου Otikatsi. Με το που κόντευε να αρχίσει η νέα χιλιετία, σαν κάτι να συνέβη στον εγκέφαλό τους η σαν κάποια μύγα να τους τσίμπησε, οι Otikatsi όχι μόνο δέχτηκαν τα αποτελέσματα των πρώιμων ανασκαφών, αλλά άρχισε καθένας τους και όλοι μαζί να σκάβουν για να ξεσκεπάσουν το κρυμμένο επι πολλούς αιώνες μυστήριο.

Συνεχίζουν να σκάβουν και σημερα με μανία, να σκάβουν άτσαλα, η Μεγάλη Ανακάλυψη τους εχει ξετρελάνει κυριολεκτικά. Οσο σκάβουν, τόσο πιο μανιακοί γίνονται και, κατά τη συνήθεια τους, ταξινομούν χωρίς επιστημονική γνώση τα ευρήματα. Ετσι, ανακατεύουν τα πράγματα, μπερδεύονται στη χρήση των ευρημάτων ενώ είναι βέβαιοι πως η αταξία αυτή τους ξεμπερδεύει, έχουν καταντήσει αξιοθρήνητοι, αλλά δεν σταματούν το σκάψιμο.

Η Μεγάλη Ανακάλυψη είναι, φυσικά, τα γεννητικά τους όργανα. Ταξινομούν λοιπόν τους χρήστες των οργάνων αυτών, σύμφωνα με τον τρόπο χρήσης. Ο κίνδυνος είναι ορατός για το τι μπορει να συμβεί όποτε ανακαλύψουν τα όργανα όρασης. Φοβούμαι οτι η ταξινόμηση θα φτάσει σε μεγαλες λεπτομερειες και θα υπάρξουν κατηγορίες τοσο ευάριθμες, που πολλοί Otikatsi ίσως αναγκαστούν να τα εξορύξουν.

2 σχόλια:

An-Lu είπε...

Γνωρίζετε βεβαίως πως στην περίπτωση που οι Οτικάτσι εξορύξουν τους οφθαλμούς τους μαζικώς, θα επέλθει πολιτισμικό άλμα, καθώς έτσι θα αναβλέψουν!

Rodia είπε...

Σωστα! ευχαριστουμε για τη νεα παραμετρο Γοργονα μας!:-))
Πιθανοτατα να αναγκαστουν να βλεπουν με τα ματια της ψυχης, οποτε, θα ανακαλυψουν πως διαθετουν και απο αυτο και ισως αλλαξουν ονομασια... παπαπαπα.. λες να χρειαστει να σιαξω νεο μπλογκ για τους "πρωην Otikatsi"..?